SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” turpina sadarbību ar „Mann Lines”

04.03.2014

SIA „Rīgas Tirdzniecības osta” (RTO) uzņēmums SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” (RIGACT) turpina sadarbību ar konteineru pārvadājumu kompāniju „Mann Lines”. Ilgtermiņa sadarbības rezultātā „Mann Lines” kuģi ienāk RIGACT reizi nedēļā.

„„Mann Lines” un RIGACT veiksmīgas sadarbības rezultātā ir panākta nepieciešamība palielināt konteineru kuģu ienākšanas biežumu. Esam gandarīti, ka spējam nodrošināt mūsdienu tirgus situācijai atbilstīgu servisu, kā rezultātā klienti uzticas RIGACT un „Mann Lines Multimodal” sniegtajiem pakalpojumiem. RIGACT ir veicis investīcijas konteineru pārkraušanas tehnoloģijās, lai spētu apstrādāt kravas lielākā apjomā,” saka RIGACT valdes loceklis Māris Katranži.

RIGACT specializējas konteineru kravu apstrādē un piedāvā konteineru Sea – Rail (jūra-dzelzceļš) pārkraušanas operācijas.

RTO ir vadošais ostas aktīvu un transporta pakalpojumu uzņēmumu investors, attīstītājs un operators Latvijas Republikā.

RTO ietilpst četras uzņēmējdarbības vienības. Tās sniedz dažādus pakalpojumus, kas ietver termināļu darbību, dzelzceļa kravu pārvadājumus un ekspedēšanu, infrastruktūras un inženierkomunikāciju vadību Rīgas ostas teritorijā.