SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” sadarbosies ar kuģu līniju UNIFEEDER

06.09.2016

SIA “Rīgas Tirdzniecības osta” (RTO) meitas uzņēmums SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” (RIGACT) ir sākusi sadarbību ar kuģu līniju UNIFEEDER - dinamisku loģistikas uzņēmumu ar lielāko un labāko fīderkuģu un īsjūras kuģu savienojumu tīklu Ziemeļeiropā.

RIGACT pirmo UNIFEEDER kuģi OOCL RAUMA apkalpoja 2016. gada 5. septembrī, apstrādājot 350 TEU.

„Sadarbība ar UNIFEEDER, kas paredz iknedēļas kravu apkalpošanu RIGACT terminālī, iezīmē jaunas iespējas Rīgas ostas konteinerkravu apstrādes attīstības procesā. Šī servisa regularitāte nodrošinās pasaules lielāko kuģu līniju piesaisti, kas palielinās RIGACT konkurētspēju,” saka RIGACT valdes priekšsēdētājs Valdis Andersons.

RIGACT specializējas konteineru kravu apstrādē un piedāvā konteineru Sea – Rail (jūra-dzelzceļš) pārkraušanas operācijas.

RTO ir vadošais ostas aktīvu un transporta pakalpojumu uzņēmumu investors, attīstītājs un operators Latvijas Republikā.

RTO ietilpst četras uzņēmējdarbības vienības. Tās sniedz dažādus pakalpojumus, kas ietver termināļu darbību, dzelzceļa kravu pārvadājumus un ekspedēšanu, infrastruktūras un inženierkomunikāciju vadību Rīgas ostas teritorijā.  Vairāk informācijas šeit.

UNIFEEDER ir dinamisks loģistikas uzņēmums ar lielāko un labāko fīderkuģu un īsjūras kuģu savienojumu tīklu Ziemeļeiropā. Vairāk informācijas šeit