SIA "RIGA CONTAINER TERMINAL" kļūst par Baltkrievijas universālās preču biržas akreditētu noliktavu

04.12.2013

"2013. gada 2. decembrī SIA "RIGA CONTAINER TERMINAL" (RIGACT) kļuva par Baltkrievijas universālās preču biržas akreditētu noliktavu. Tas nozīmē, ka RIGACT turpmāk piedāvās loģistikas un kravu apstrādes risinājumus klientiem, kas pērk vai pārdod preces no Baltkrievijas, tādējādi piesaistot papildu kravas plūsmas no šīs valsts un paaugstinot baltkrievu preču plūsmas apjomus Rīgas ostā," saka RIGACT valdes loceklis Māris Katranži.

Sadarbība starp biržas noliktavu un preču biržu ir balstīta uz speciāliem Baltkrievijas universālās preču biržas izstrādātiem noteikumiem, kuru prasības ļauj biržas dalībniekiem, kas izmanto biržas noliktavas, veikt pilnīgu preču kvalitātes un daudzuma kontroli, kā arī garantē pilnīgu preču piegādes un apmaksas nosacījumu ievērošanu.

Biržas noliktava – organizācija, kas darbojas saskaņā ar Latvijas normatīvajiem aktiem un Biržas noteikumiem, kā arī nodrošina preču pieņemšanu, uzglabāšanu, izsniegšanu un citas operācijas, kas saistītas ar noliktavas darbību.

Vairāk informācijas: www.butb.by