SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” kāpina apgrozījumu par 30 %

14.02.2012

SIA „Rīgas Tirdzniecības osta” (RTO) uzņēmuma SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” apstrādāto kravu apgrozījums 2011. gadā salīdzinājumā ar 2010. gadu ir palielinājies par vairāk nekā 30 %.

SIA „RIGA CONTAINER TERMINAL” specializējas konteinerkravu un ģenerālo kravu apstrādē, kā arī nodrošina konteineru Sea – Rail (jūra-dzelzceļš) pārkraušanas operācijas.

„Uzņēmuma 2011. gada pozitīvie rādītāji apliecina, ka, strādājot ar maksimālu atdevi, pieauguma tempi ir lielāki nekā vidēji Baltijas reģionā kopumā. Panākumus sekmēja arī stabils klientu pieaugums,” saka uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Raivis Veckāgans.

RTO ir vadošais ostas termināļu un tranzīta pakalpojumu uzņēmumu investors, attīstītājs un operators Latvijā. RTO ietilpst vairākas uzņēmējdarbības vienības, kas sniedz ostas termināļu pakalpojumus, dzelzceļa kravu pārvadājumus, infrastruktūras un nekustamā īpašuma vadību Rīgas ostas teritorijā. 2010. gadā RTO uzņēmumu apkalpoto kravu apjoms: termināļu operācijas (7,45 milj. tonnu), dzelzceļa pārvadājumi (9.45 milj. tonnu), ekspedēšanas pakalpojumi (5,7 milj. tonnu).